loading

Bleecker

Project 01
Project 01
Project 01

de Le Cuona

client
Bernie de Le Cuona

Location
Design Centre Chelsea Harbour

Brief
To reconstruct and refurbish their Design Centre, Chelsea Harbour Showroom. We drew on our technical skills and design knowledge to realise the de Le Cuona concept and vision. From bar feature lights to a fabric ‘waterfall’ display unit. They used their imagination, and we listened.

Having been lucky enough to have a personal tour of the de Le Cuona head office to view the fabrics and accessories at Mistress Page's House, Windsor, we knew that we had a significant challenge on our hands -  to create a relaxed yet forward-looking space worthy of the de Le Cuona product.

 

This distinctive company demanded a unique showroom and we didn’t disappoint. We are very proud to have the opportunity to support de Le Cuona throughout this exciting time of change.