loading

Bleecker

Project 01
Project 01

J Robert Scott

client
J Robert Scott & Margarite Zouppas

Location
Design Centre Showroom Chelsea

Brief
Relocation and full refurbishment of the J Robert Scott showroom from flooring and ceiling to storage and display, meeting their standards for high attention to detail and upholding the J Robert Scott brand.

Showstopper is what was asked for and a showstopper is what we delivered. The relocation of the very popular Design Centre showroom was not merely trading one location for another, like for like. It was also about refreshing the showrooms identity and to reinvigorate that sense of luxury creating a ‘wow’ factor for visiting customers.

By using an in house Designer we were able to collaborate closely and hit the ground running through the planning stages, to completion. We delivered the project in just 20 weeks.